SJ TheDaily - шаблон joomla Форекс

Codul galben a fost prelungit până mâine. Atenție pe șosele...
Recomandat

February 14, 2018
Scris de 

Conform avertizării meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în intervalul 13 februarie, ora 20 – 15 februarie, ora 15 precipitațiile vor fi în extindere, dinspre sud-vest și vor cuprinde toată țara. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor.

Vor fi perioade de timp cu rafale de 45…55 km/h în sud, în centru și în est, iar la munte peste 70…80 km/h, astfel că ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută. Vor fi condiții pentru depuneri de polei sau ghețuș. În cursul nopții de marți spre miercuri și în prima parte a zilei de miercuri (13-14 februarie) în Carpații Meridionali precum și în zona deluroasă din Muntenia vor fi ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 50…55 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m cu rafale de peste 80 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă. Pentru o călătorie în siguranţă, în contextul avertizării meteorologice, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş le recomandă conducătorilor auto să își echipeze autovehiculul corespunzător; să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers; în situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de viscol sau ninsoare, este necesară utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri, precum şi a celor de ceaţă, în cazul apariţiei acestui fenomen; păstrarea unei distanţe mai mari faţă de autovehiculele care circulă în faţă, precum şi evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea derapajelor necontrolate.

 

356 Vizualizari

CONTACT: infoargesnews@gmail.com

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree