SJ TheDaily - шаблон joomla Форекс

Bucătari chefi din Zurich au preparat tarte umplute cu Magiun de Topoloveni
Recomandat

July 6, 2016
Scris de 

Consumatorii din Elveția, Norvegia și Rusia au descoperit comoara gastronomiei românești - Magiunul de prune Topoloveni - prin programul de promovare pe fonduri europene “Eureka- descoperiți comorile Europei”, care s-a încheiat săptămâna aceasta printr-un workshop culinar în Zurich.

Bucătarii chefi ai Yamas Bistro din Zurich au gătit coaste de miel în sos de Magiun de prune Topoloveni și tarte răcoroase și savuroase umplute cu magiun și decorate cu Physalis. Timp de 3 ani, în perioada 2013-2016, Magiunul de prune Topoloveni  a fost prezent la o serie de acțiuni pe cele trei piețe menționate, acțiuni la care au participat reprezentanți ai corpului diplomatic, renumiți bucătari chefi, reprezentanți ai unor lanțuri de distribuție, reprezentanți ai unor lanțuri hoteliere, dar și un public numeros, care a degustat cu plăcere alimentul funcțional tradițional românesc. Programul de promovare a inclus participarea la târguri de profil, degustări la Academia Culinară din Oslo, în magazine gourmet sau în restaurante de top.

 

634 Vizualizari

CONTACT: infoargesnews@gmail.com

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree