Accident mortal la Budeasa! Șoferul a fugit…

0
359

În cursul nopții de 7 spre 8 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa, un pieton a fost accidentat mortal. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat decesul unui bărbat de 67 de ani, din localitate. Din verificările preliminare s-a stabilit că bărbatul în cauză era culca în mijlocul drumului la momentul la care un autovehicul care se deplasa din direcția Mărăcineni spre Mălureni a trecut peste el, accidentându-l mortal. În plus, după impact, șoferul a fugit de la fața locului.
La scurt timp, autoturismul și conducătorul acestuia au fost identificați, stabilindu-se că autovehiculul ar fi fost condus de un tânăr de 20 de ani, din Mălureni. Șoferul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultând că nu a consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

 

 

Loading


There is no ads to display, Please add some

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.