Acțiune de cadastrare GRATUITĂ a imobilelor de pe teritoriul comunei Oarja! Apel către cetățeni

0
194

Primăria comunei Oaja face apel către toți proprietarii de terenuri și imobile de pe raza comunei care încă nu au depus actele la primărie, să se grăbească!
„Acțiunea de cadastrare gratuită în comuna noastră continuă! Facem un apel la toți proprietarii proprietarii de terenuri și imobile de pe raza comunei care încă nu au depus actele la Primărie să se grăbească! Au o mulțime de beneficii dar, cei ce nu cooperează vor avea și multe de pierdut! Terenurile necadastrate, cărora nu li se vor stabili astfel proprietarii, vor rămâne în administrarea administrației publice locale iar proprietarii nu vor putea vinde sau înstrăina, nu vor avea dreptul să ceară subvenții de la APIA și alte restricții!” – viceprimar Adrian Popescu.
Acțiunea face parte din proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” derulat prin Programul Operațional Regional POR 2014-2020, fiind finanțat din fonduri europene.
Pentru cetățeni, acțiunea nu presupune nici un cost, fiind GRATUITĂ, cu condiția să pună la dispoziția autorităților și specialiștilor ANCPI actele de proprietate.
Ce câștigă comunitatea?
O localitate care are cadastrul la zi are premisele unei dezvoltări accelerate a infrastructurii și a creșterii economice pe termen lung.
Mai simplu spus: dezvoltare durabilă!
Beneficiile realizării cadastrului
Cooperând cu specialiștii ANCPI și cu echipele executantului lucrărilor, cetățenii din comunitate beneficiază de:

  1. Înscrierea gratuită a proprietăţilor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară
  2. Capacitatea de a demonstra oricând și oricui că sunt proprietarii de drept ai terenurilor și ai caselor pe care le deţin.
  3. Credite bancare obţinute mai simplu și într-un timp mai scurt”.

Loading

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.