Consiliul Județean, soluții pe termen lung pentru creșterea calității vieții în Argeș

0
200

Consiliul Județean Argeș, condus de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a transmis astăzi Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj ordinul de începere pentru prestarea serviciilor privind elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului (P.A.T.J.) Argeș.
Planul de Amenajare a Teritoriului Județean este o un document important care va sta la baza dezvoltării economice, sociale, culturale și instituționale pe întreg teritoriul Argeșului în următorii ani. Acesta va include măsuri pentru gestionarea teritoriului, protecția patrimoniului natural și construit, precum și îmbunătățirea condițiilor de #viață în localitățile urbane și rurale.
”Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj este partenerul nostru în acest demers important, aducând expertiză și cunoștințe de vârf în elaborarea unei baze de date geospațiale detaliate, realizată în format GIS, esențială pentru implementarea planului. Avem soluții astfel încât acest proiect să contribuie semnificativ la creșterea calității vieții în #Argeș și la o #dezvoltare durabilă a întregii regiuni.”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.
Valoarea contractului pentru acest proiect este de 1.250.000 de lei (fără TVA), iar finanțarea este asigurată prin #PNRR.

 

Loading


There is no ads to display, Please add some

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.