Duminică, eveniment deosebit pe stadionul din Trivale!Toată lumea își ia ”La revedere” de la arena lui Dobrin

0
1891

Duminică, 17 septembrie 2023, de la ora 18.30, Clubul Campionii FC Argeș va organiza un turneu de minifotbal pe stadionul Nicolae Dobrin, la care sunt invitați să participe piteștenii, suporterii alb-violeți, foștii mari fotbaliști, antrenori și conducători ai clubului. Evenimentul este organizat pentru ca suporterii echipei FC Argeș să aibă posibilitatea de a-și lua ”La revedere” de la stadionul pe care a jucat Nicolae Dobrin și de unde au plecat învinse Real Madrid, Valencia și AEK Atena. După terminarea partidelor, un utilaj va sparge o bucată mare de beton din tribune, care ulterior va fi fărâmițată în bucăți mici. Însoțite de un certificat de autenticitate emis de către clubul FC Argeș, micile bucăți de beton vor fi oferite ca suveniruri celor care au scris istorie în fotbalul argeșean.

Săptămâna viitoare va începe demolarea stadionului Nicolae Dobrin, urmând ca pe același amplasament să fie construit un nou stadion de categoria 4, conform regulamentului UEFA.

Stadionul din Trivale a fost construit în anul 1964 şi a purtat, mai întâi, numele de Stadionul ”1 Mai”, apoi s-a numit Stadionul Municipal (1990), iar din 2002 poartă numele lui Nicolae Dobrin.

Loading


There is no ads to display, Please add some

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.