Ion Mînzînă: S-au finalizat lucrările de modernizare a DJ703B Costești – Pădureți

0
222

Lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean 703B Costești – Pădureți au fost finalizate! Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Argeș și a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare “Anghel Saligny”. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a mers pe acest drum împreună cu primarul Ion Baicea pentru a vedea la fața locului cum se prezintă acesta la finalizarea investiției.
“DJ703B are o lungime de 10,312 km și este legătura dintre Costești, Pădureți și Lunca Corbului. Modernizarea acestui #drum a fost o lucrare completă, complexă, care a necesitat un efort deosebit atât din partea Consiliului Județean, cât și din partea Guvernului României, prin programul PNDL 3 “Anghel Saligny”. Este, dacă vreți, un vis mai vechi al locuitorilor din comunele Lunca Corbului, Stolnici și Bârla de a avea o legătură directă cu Costeștiul la care sunt arondați. Îl felicit pe primarul Ion Baicea pentru proiectele realizate și pentru munca în folosul orașului și locuitorilor săi. Facem #echipă pentru dezvoltarea județului Argeș și a orașului Costești” – Ion Mînzînă.


“Este o lucrare excepțională. Pot să spun că este un drum realizat la parametri europeni care face legătura între București, Slatina și Craiova, scurtând distanța între localități. Toate comunele arondate la orașul Costești au acces mult mai rapid acum, la fel și ambulanțele, pompierii, Jandarmeria. Toți locuitorii din sud vin la #Costești pe acest drum la Finanțe, la Poliție, la Judecătorie, Parchet sau la APIA. Deci e un drum foarte, foarte util pentru orașul nostru și pentru locuitorii sudului județului #Argeș. De asemenea, mai avem finanțat pe “Anghel Saligny” și drumul de legătură între Costești și Suseni. Pe acest drum orășenesc Consiliul Județean Argeș a amenajat un complex de locuințe protejate, printr-un proiect european, pentru DGAPSC Argeș. Și tot aici, în urmă cu cinci ani, în urma unui protocol pe care l-am încheiat cu Ministerul Justiției, Primăria a oferit terenul pe care s-a construit noul sediu al Judecătoriei. Iată că, după cinci ani de eforturi, putem spune că acum la Costești este probabil cea mai modernă Judecătorie din țară. Toate sunt investiții importante. Avem o certitudine la sfârșitul acestui mandat: orașul Costești are asfaltate toate legăturile cu celelalte comune arondate! Îi mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă pentru implicare și pentru sprijin” – Ion Baicea.
Împreună cu președintele Ion Mînzînă și cu primarul Ion Baicea au fost și parlamentarii Remus Mihalcea – prim-vicepreședinte PSD Argeș, Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, dar și administratorul public al județului Cristi Puiu.

Loading


There is no ads to display, Please add some

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.