Ion Mînzînă: Vom avea porțiuni din autostrada Pitești-Sibiu care vor fi date în folosință anul aceasta!

0
319

”Din luna octombrie, atunci când au început lucrările la tunelul de la Tigveni, stadiul actual la cele două galerii a ajuns la 50%, unul foarte bun, iar pe tronsonul Pitești-Curtea de Argeș este turnat asfalt pe 90% din lungime!
Am fost astăzi, împreună cu Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor și Infrastructurii, prim-vicepreședinte #PSD, la tunelul de la Tigveni, probabil cea mai dificilă și mai spectaculoasă parte din autostrada Pitești-Sibiu. Alături de noi s-au aflat și administratorul public al județului, Cristian Puiu, directorul general CNAIR Cristian Pistol și primarul din Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, pentru că tunelul va asigura legătura dintre tronsonul Pitești – Curtea de Argeș și restul autostrăzii peste munți spre Sibiu.
Vreau să subliniez încă o dată faptul că avem o colaborare deosebită cu Ministerul Transporturilor și în special cu ministrul Sorin Grindeanu, și lucrul acesta se vede în infrastructura județului #Argeș, atât prin lucrările realizate deja pe drumurile naționale, cât și la alte lucrări care sunt în derulare.


Și aici vreau să menționez doar pe cele mai ample, precum Autostrada Pitești – Sibiu și Drumul Expres Pitești – Craiova. Prin colaborarea pe care o avem direct cu Ministerul Transporturilor vom avea și Drumul Expres Pitești – Mioveni.
Ritmul în care se lucrează și voința de care dau dovadă cei din echipa guvernamentală sunt de salutat. Acum se vede o voință politică incredibilă pentru a dezvolta #infrastructura județului Argeș și pentru ca lucrurile să intre în normalitate!”, a transmis Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

 

Loading


There is no ads to display, Please add some

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.