Simona Bucura Oprescu: ”La Mulți Ani SUA și Națiunii Americane!”

0
148

Statele Unite ale Americii au fost printre primele țări care au susținut #România în drumul său spre o națiune puternică și independentă. Astăzi, parteneriatul și prietenia dintre țările noastre sunt mai puternice ca niciodată. Împărtășim idealuri și valori comune, iar deschiderea internațională și alianța transatlantică ne definesc istoria prezentă.
Avem o colaborare solidă și în domeniul muncii și securității sociale.
”Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a elaborat, semnat și implementează un Acord important în domeniul securității sociale dintre România și Statele Unite ale Americii care aduce beneficii cetățenilor din ambele țări. Cele două state semnatare recunosc reciproc vechimea în muncă a cetățenilor care au lucrat pe teritoriul lor.
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale are o colaborare foarte bună și cu Camera de Comerț Româno-Americană (AmCham)) în domenii cheie precum ocuparea pe piața muncii și formarea profesională, prosperitate economică fiind un obiectiv comun.
4 iulie, Ziua Independenței #SUA, este, de fapt, despre #democrație, libertate, respectarea drepturilor omului.
Urăm La Mulți Ani SUA și națiunii americane!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Loading


There is no ads to display, Please add some

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.